De Heilige Sacramenten

Het nieuwe thema van het Adelbertus Brouwers Gilde laat weinig aan de verbeelding over. Van de 7 heilige sacramenten hebben wij er 3 uitgekozen om onze bieren naar te vernoemen.

“Een sacrament is een gewijde handeling in het christendom waardoor God komt tot de mens. Verschillende sacramenten markeren een belangrijk moment in het leven van de gelovigen.”

Het eerste biertje in deze succesvolle reeks is: De Biecht

Het ontvangen van de
sacramenten is zowel recht
als plicht van de gelovige.

  • 9,5% Tripel
  • ?
  • ?
ltx-parallax-layer
ltx-parallax-layer

De Biecht

ABV 9,5% | IBU 29 | SG 1.012

Proef de unieke smaak van De Biecht, onze heerlijke Tripel bier met een alcoholpercentage van 9.5%. Dit krachtige bier is vernoemd naar het oude gebruik van het uitspreken van zonden en is een ware traktatie voor de zintuigen.

De Biecht is gebrouwen volgens een traditioneel recept en bevat een rijk scala aan smaken en aroma’s. Je proeft hints van fruitige esters, kruidige tonen en een lichtzoete moutsmaak. De smaak is vol en rond, en het bier heeft een licht bittere afdronk die langzaam vervaagt.

Onze Tripel bier is gebrouwen met de beste ingrediënten en volgens de hoogste kwaliteitsnormen. Het resultaat is een bier dat zich kan meten met de beste Tripels van Noord-Holland. De Biecht is perfect om te delen met vrienden of om gewoon van te genieten na een lange dag.

Als je op zoek bent naar een bier dat je zintuigen prikkelt en je een onvergetelijke smaakbeleving geeft, dan is De Biecht precies wat je zoekt.

Reserveer nu

Helaas is reserveren vanwege het grote succes van De Biecht niet meer mogelijk. Voorlopig hebben we een stop gezet op de mogelijk om biertjes te reserveren.

Wil je alsnog heel erg graag één of meerdere biertjes hebben? Dan nodigen wij jou uit om op 9 april of 28 mei aanstaande ons te komen bezoeken in de Adelbertuskerk in Haarlem-Noord. Wij zullen dan aanwezig zijn met een nieuwe voorraad bieren.

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op.