Daar stonden we dan om 11:00 op zaterdag 10 september in de kerk. De tafel stond klaar, de vaten waren schoongemaakt en de biertjes en de glazen stonden mooi opgesteld om verkocht te worden. Toch was de opkomst helaas veel lager dan vorig jaar. Natuurlijk zijn wij heel erg dankbaar voor de mensen die wel zijn gekomen. En….we zijn helemaal uitverkocht. Alle bierflesjes en alle glazen zijn verkocht.

Dus we mogen ook niet klagen. Maar het is natuurlijk veel leuker om meer mensen te kunnen spreken en hen enthousiast te krijgen over het bierbrouwersvak en wat wij doen als Gilde in de kerk.

Niet alleen de opkomst was anders

Niet alleen de opkomst was verrassend maar ook het bier uit vat #3. Helaas moesten wij constateren dat dit bier echt is mislukt. De gisting is veel te hard door gegaan in de fles met alle gevolgen van dien. Bekijk hieronder wat er had kunnen gebeuren als u dit biertje thuis zou open maken.

Volgen jullie ons al op onze social media accounts? Kijk snel op https://www.instagram.com/adelbertusbrouwersgilde/ of https://facebook.com/adelbertusbrouwersgilde

1 comment

  1. 10 september 2023 at 17:56
    Hans Lammers

    Leuk filmpje

Post comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *