Op 28 juni hebben wij een ‘geheime locatie’ in de Adelbertuskerk opgeknapt. Het gaat hier om de uitverkoren locatie om vanaf nu het bier te gaan brouwen. Voorheen gebeurde dit altijd nog in huiselijke kringen. Maar we zijn ondertussen zover dat we de brouwlocatie mogen verhuizen naar het hart van de oorsprong: de Adelbertuskerk!

De ‘cave’ kon wel een opknapbeurt gebruiken, dus hebben Ed, Patrick en Michael de stoute schoenen aangetrokken en deze kleine, maar zeer geschikte ruimte opgeruimd, schoongemaakt en opgeknapt. We hebben twee muren wit geschilderd, en er zijn gordijnen opgehangen om het opwaaiend stof te minimaliseren. Als laatste is er nog een werkblad gemonteerd om alle ingrediënten op een zorgvuldige manier te verwerken in de toekomstige bieren.

Al met al mogen we trots zijn op deze plek waar we vanaf nu het zeer gewaarde en smaakvolle bier mogen gaan brouwen. Door de constante aangename temperatuur in de cave kan het bier nu nog beter gisten en zal het proces nog beter in de gaten gehouden kunnen worden.

Post comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *