Helaas hebben wij te horen gekregen dat de verkoop van het bier op 19 december in de kerk na de Kerst Sing-in niet door kan gaan vanwege de nieuwe corona maatregelen. Dit houdt in dat wij alle biertjes via reserveringen willen (moeten) verkopen.

Wat kunnen jullie doen?

Via het reserveringsformulier kon je voorheen maar 2 flesjes bestellen. Wij hebben dit aantal omhoog gezet naar maximaal 10. Je kunt dus, als je dat zou willen, nog een bestelling doen via de website. Deze tellen wij dan op bij jouw eerdere reservering.

Helpen jullie ons mee om alle biertjes te verkopen? Misschien zijn er nog vrienden, familieleden, kennissen of collega’s die nog geen bestelling hebben gedaan. Stuur dan deze link door zodat ze ook een bestelling kunnen plaatsen: https://adelbertusbier.nl/reserveren

Hoe komen de biertjes bij jullie?

Het Gilde heeft besloten om op 19 december wel aanwezig te zijn in de kerk na de viering van 10:00. Wij stellen het enorm op prijs als je tussen 11:00 en 12:00 op 19 december jouw reservering kan komen ophalen in de Adelbertuskerk in Haarlem-Noord (Rijkstraatweg 28).

Als dat niet mogelijk is kan één van de Gilde broeders er voor zorgen dat de biertjes bij jou terecht komen. Neem hiervoor contact met hen op.

Post comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *